Τι είναι το sitemap;

Τι είναι ο χάρτης ιστότοπου(sitemap); Γιατί είναι σημαντικό; Μάθετε όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για τους χάρτες ιστότοπου εδώ.

Τι είναι το sitemap και γιατί το site σας το χρειάζεται;

Ο χάρτης ιστότοπου είναι ένα προσχέδιο του ιστότοπού σας που βοηθά τις μηχανές αναζήτησης να εντοπίζουν, να ανιχνεύουν και να ευρετηριάζουν όλο το περιεχόμενο του ιστότοπού σας. Οι χάρτες ιστοτόπου λένε επίσης στις μηχανές αναζήτησης ποιες σελίδες στον ιστότοπό σας είναι πιο σημαντικές. To sitemap είναι σημαντικό στο SEO.

Υπάρχουν τέσσερις βασικοί τύποι sitemaps:

  • Κανονικός χάρτης ιστοτόπου XML(Normal XML Sitemap): Αυτός είναι μακράν ο πιο κοινός τύπος χάρτη ιστότοπου. Συνήθως έχει τη μορφή Χάρτη ιστοτόπου XML που συνδέεται με διαφορετικές σελίδες στον ιστότοπό σας.
  • Χάρτης ιστοτόπου βίντεο(Video Sitemap): Χρησιμοποιείται ειδικά για να βοηθήσει την Google να κατανοήσει το περιεχόμενο του βίντεο στη σελίδα σας.
  • Χάρτης ιστοτόπου ειδήσεων(News Sitemap): Βοηθά την Google να βρει περιεχόμενο σε ιστότοπους που έχουν εγκριθεί για τις Ειδήσεις Google.
  • Χάρτης ιστοτόπου εικόνας(Image Sitemap): Βοηθά την Google να βρει όλες τις εικόνες που φιλοξενούνται στον ιστότοπό σας.

Technical | Μαθήματα SEO

Μάθετε συμβουλές και στρατηγικές για να διασφαλίσετε ότι το τεχνικό SEO του ιστότοπού σας είναι σε κορυφαία κατάσταση, συμπεριλαμβανομένων τεχνικών για τη βελτίωση της ταχύτητας φόρτωσης του ιστότοπού σας, της αρχιτεκτονικής του ιστότοπου και του προϋπολογισμού ανίχνευσης.

  • Robots.txt

    Τι είναι το Robots.txt; Πώς μπορεί να βοηθήσει το SEO σας; Καλύπτω όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για το Robots.txt σε αυτήν την εξαιρετικά λεπτομερή ανάρτηση ιστολογίου.

  • Crawl Budget

    Τι είναι ο προϋπολογισμός ανίχνευσης(Crawl Budget); Πώς μπορεί η βελτιστοποίηση ανίχνευσης προϋπολογισμού να βοηθήσει το SEO σας; Λάβετε όλες τις βασικές λεπτομέρειες εδώ.

Πως φτιάχνω URL; URL SEO friendly είναι το URL που έχει σχεδιαστεί για να ικανοποιεί τις ανάγκες των χρηστών και των ατόμων που κάνουν μία αναζήτηση.

Τι είναι το SEO για Αρχάριους. Πώς μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε στο site σας για να επωφεληθείτε; Είναι σημαντικό για την ιστοσελίδα σας ένα σωστό πλάνο SEO.

Απόλυτος οδηγός SEO. Αυτός ο οδηγός SEO θα σας βοηθήσει να μάθετε τι πρέπει να εφαρμόσετε για να είστε επιτυχημένοι.

SEO SEM διαφορά. Η διαφορά του SEO με το SEM, είναι ότι το Search Engine Optimization είναι μέρος του Search Engine Marketing, όπως είναι ευρέως γνωστό.