Τι είναι το Newsletter και ποια η Δημιουργία Newsletter

Έχετε e-shop ή blog και δεν έχετε στείλει ακόμη newsletters (ενημερωτικά δελτία) για την προώθηση της επιχείρησής σας; Τότε δεν θα γνωρίζετε ακριβώς τι είναι ένα newsletter και τι κάνει. Εν συντομία, εξακολουθεί να είναι ένα από τα κύρια εργαλεία του Email Marketing και παράγουν καλύτερα αποτελέσματα σε πολύ μειωμένη τιμή όταν χρησιμοποιούνται σωστά.

Φανταστείτε έναν τρόπο να έρθετε σε επαφή με τους αναγνώστες σας χωρίς να τους ενοχλείτε συνεχώς με μη ενδιαφέροντα θέματα. Η αποστολή newsletters, που σχετίζεται με μια στρατηγική email marketing, είναι ακριβώς αυτό. Σε αυτήν την ανάρτηση, θα μιλήσουμε για τη σημασία της, τον τρόπο χρήσης και ποιος μπορεί να χρησιμοποιηθεί.


Τι είναι το newsletter (ενημερωτικό δελτίο);

Το newsletter είναι ένα εργαλείο που χρησιμοποιείται για την τακτική επικοινωνία με τους συνδρομητές σας, παρέχοντας τις πληροφορίες που θέλετε στα email σας, αυτά τα μηνύματα μπορεί να περιέχουν απλό κείμενο ή μια δομή που αποτελείται από εικόνες και μορφοποιημένο κείμενο.
Στην πράξη, λαμβάνουμε καθημερινά πολλά ενημερωτικά δελτία και είναι, κατά κάποιο τρόπο, ένας τρόπος να διατηρούμε τακτική επαφή με τα brands που ακολουθούμε.

Σχετικό περιεχόμενο που μπορεί να σας ενδιαφέρει: Τι είναι το digital marketing;

Ποιος είναι ο σκοπός ενός newsletter;

Τα newsletters χρησιμοποιούνται συχνά από άτομα που websites, blogs, ή e-shop για να διαφημίσουν ένα προϊόν, περιεχόμενο, άρθρο, να επικοινωνήσουν ένα συμβάν ή να συμμετάσχουν σε καμπάνιες remarketing, χωρίς να ξεχνάμε την τυπική επικοινωνία συναλλαγών (επιβεβαίωση παραγγελίας , αποστολή, κ.λπ.).

Το newsletter έχει τον ακόλουθο σκοπό:

 1. Διατηρήστε μια τακτική επαφή
 2. Ότι ο ιστότοπός σας ή το ιστολόγιό σας δεν ξεχνά
 3. Αυξήστε τους επισκέπτες, ενθαρρύνετε τους επισκέπτες να επισκεφθούν
 4. Στείλτε διαφορετικούς τύπους περιεχομένου σε σχετικό
 5. Δημιουργήστε επισκέψεις
 6. Προσέλκυση κυκλοφορίας.


Παραδείγματα newsletter

Ακόμα πιο απλή είναι η χρήση templates/newsletters. Τα άτομα που στένουν τα newsletter έχουν ήδη δημιουργήσει πρότυπα, μερικά από αυτά πιο γενικά, άλλα με θέμα, όπως θέματα κατάλληλα για τα Χριστούγεννα, την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, την Ημέρα της Μητέρας, την Ημέρα του Πατέρα και ακόμη και τα πρότυπα για ενσωμάτωση στο ηλεκτρονικό σας κατάστημα Magento και / WordPress ( WooCommerce).

Εάν πρέπει να στείλετε ένα newsletter τα Χριστούγεννα, την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου ή οποιαδήποτε άλλη εμπορική ημερομηνία, υπάρχουν ήδη εκατοντάδες θεματικά πρότυπα στη διάθεσή σας.
Μπορείτε να επιλέξετε μια προκαθορισμένη δομή ή να δημιουργήσετε το πρότυπό σας στο πρόγραμμα επεξεργασίας.
Όταν ολοκληρώσετε τη δομή του newsletter, μεταβείτε στο περιεχόμενο. Σε αυτό το στάδιο, θα πρέπει να γνωρίζετε τι περιέχει το newsletter σας και να ορίσετε καλά τον στόχο σας.

Σχετικό περιεχόμενο που μπορεί να σας ενδιαφέρει:Ψηφιακό μάρκετινγκ για ξενοδοχεία.

Δημιουργία newsletter

Σε αυτή την ενότητα σας βοηθάω να κατανοήσετε ποια είναι η σωστή δημιουργία newsletter.

 1. Εισαγάγετε τον αποστολέα σας
  Κατά την αποστολή των newsletters σας, πρέπει πάντα να εισάγετε έναν αποστολέα στον τομέα σας, κάτι που είναι εύκολο να αναγνωριστεί από τον πελάτη. Διαφορετικά, πολλοί αναγνώστες δεν θα το ανοίξουν.
  Αυτό οφείλεται κυρίως στο γεγονός ότι πολλοί άνθρωποι δεν ξεχωρίζουν από την αποστολή μαζικών email, κάτι που είναι πολύ διαφορετικό. Πρώτα απ ‘όλα, επειδή τα newsletters αποστέλλονται περιοδικά και σε άτομα που έχουν εγγραφεί στο παρελθόν, για κάτι που έχει προκαλέσει ενδιαφέρον για τη λήψη πληροφοριών σχετικά με την επιχείρησή σας.
  Επομένως, είναι σημαντικό να αναφέρετε το όνομα της εταιρείας σας στις υποβολές που κάνει επειδή μπορεί να αυξήσει το ενδιαφέρον για τον αναγνώστη όσο πιο πολύτιμο και αναγνωρίζεται η επωνυμία σας.
  Ποτέ μην χρησιμοποιείτε email στους αποστολείς σας, όπως το Yahoo, το Hotmail και το Gmail, γιατί εκτός από μια φυσική δυσπιστία που θα προκαλέσει, υπάρχει μια εξαιρετική πιθανότητα οι ίδιες οι υπηρεσίες να αρνηθούν να εισαγάγουν τα μηνύματα ή να τα καταγράψουν ως SPAM.
 2. Θέμα
  Αυτός είναι ένας από τους κύριους υπεύθυνους (αν όχι το μεγαλύτερο) για το καλό άνοιγμα.
  Ωστόσο, δεν είναι τόσο εύκολο ή απλό να γράψετε ένα καλό θέμα. Χρειάζεται χρόνος και δημιουργικότητα για να τραβήξουν την προσοχή των αναγνωστών. Γι ‘αυτό να είστε σύντομοι, αντικειμενικοί και προσπαθήστε να ξυπνήσετε την περιέργεια στους αναγνώστες σας.
 3. Περιεχόμενο: Τι να γράψετε σε ένα newsletter;
  Όσον αφορά το περιεχόμενο που εισάγετε στα ενημερωτικά δελτία σας, λάβετε υπόψη ότι, παρόλο που οι αναγνώστες έχουν εγγραφεί στο newsletter σας, δεν θα θέλουν να τους αρέσει να λαμβάνουν συνεχώς τις προσφορές σας.
  Επιλέξτε το περιεχόμενο που θέλετε να στείλετε καλά και μην στέλνετε τα πάντα ταυτόχρονα, στείλτε το σποραδικά και καλά στοχευμένο.
  Τέλος, το περιεχόμενο του newsletter σας θα πρέπει να είναι ως επί το πλείστον εκπαιδευτικό για να δημιουργήσετε ενσυναίσθηση με τον αναγνώστη και να δημιουργήσετε εξουσία στο θέμα στο οποίο βασίζεται η επιχείρησή σας.
  Θα δείτε ότι θα είστε πιο σχετικοί με την αποστολή των διαφημιστικών σας καμπανιών και θα έχετε καλύτερα αποτελέσματα.
 4. Αποστολή newsletter
  Η αποστολή newsletter πρέπει να γίνεται μέσω εργαλείων email marketing που σας επιτρέπουν να επικοινωνείτε εύκολα και γρήγορα με τον παραλήπτη. Μπορείτε να στείλετε μηνύματα email με στόχο να αποκτήσετε μεγαλύτερη αναγνωρισιμότητα και αφοσίωση από τους αναγνώστες σας ή να πουλήσετε περισσότερα.
  Ωστόσο, όταν ολοκληρώσετε το newsletter, μπορείτε να το στείλετε στη λίστα επαφών σας. Εάν δεν έχετε μια λίστα επαφών ή δεν είναι μια εκτεταμένη λίστα και θέλετε να την αυξήσετε, μπορείτε να το κάνετε μέσω πολλών στρατηγικών καταγραφής επαφών.
  Όσον αφορά τη λήψη επαφών, αυτό είναι δυνατό μόνο μέσω ορισμένων εργαλείων όπως φόρμες, σελίδες προορισμού κτλπ.
  Αυτά τα εργαλεία χρησιμοποιούνται για τη συλλογή πληροφοριών επικοινωνίας από τους αναγνώστες σας για μελλοντική χρήση για άλλους σκοπούς, όπως η αποστολή newsletter
  Ωστόσο, αυτά δεν είναι μόνο τα μόνα εργαλεία που μπορούν να διευρύνουν τη λίστα των επαφών σας. Οι διαφημίσεις του Facebook έχουν επίσης αυτόν τον στόχο.

Αποδεδειγμένες συμβουλές SEO απευθείας στα Εισερχόμενά σας! Χιλιάδες εγγραφές στο newsletter μου που λαμβάνουν τις εβδομαδιαίες συμβουλές SEO μέσω email.

Πώς λειτουργεί ένα newsletter;

Αυτό είναι εύκολο. Για να ξεκινήσετε να στέλνετε newsletter στους συνδρομητές σας, χρειάζεστε τρία πράγματα:

 • Μια στρατηγική
 • Μια λίστα συνδρομητών και πελατών
 • Ένα εργαλείο email marketing
  Ας τα πάρουμε ένα προς ένα.
 1. Η στρατηγική
  Εδώ αποτυγχάνουν το 99% των καταστημάτων. Οι χρήστες εγγράφονται στο newsletter ενός ιστολογίου και το κατάστημα δεν κάνει τίποτα περισσότερο από το να στέλνει εκπτώσεις, προσφορές και προωθήσεις.
  Το πιο πιθανό σενάριο είναι ότι μετά το δεύτερο newsletter, το ποσοστό ανοίγματος του email αρχίζει να μειώνεται.
  Όπως σας είπαμε προηγουμένως, έχει να κάνει με την αξία και γι ‘αυτό πρέπει να δημιουργήσετε ενδιαφέρον και πρακτικό περιεχόμενο εστιασμένο στο πρόσωπο του αγοραστή σας.
  Με αυτήν τη σαφή ιδέα, πρέπει να ορίσετε:
  • Ποιο περιεχόμενο θα δημοσιευτεί δημοσίως στο ιστολόγιο και ποιο θα κρατήσετε για τη λίστα.
  • Πόσο συχνά και σε ποια ώρα θα στέλνετε τα μηνύματα email.
  • Ο στόχος κάθε email.
 2. Λίστα συνδρομητών
  Εάν δεν έχετε άτομα για να στείλετε email, δεν μπορείτε να κάνετε τίποτα. Εδώ έχετε κάποιες ιδέες για να ξεκινήσετε της λίστας σας.
  Δημιουργήστε ένα ebook, ένα μάθημα, ένα πρότυπο κ.λπ. που δίνετε στους αναγνώστες σας δωρεάν σε αντάλλαγμα των διευθύνσεων email τους.
  Φόρμες: πολλά καταστήματα ηλεκτρονικού εμπορίου προσθέτουν αυτές τις φόρμες στα πιο περίεργα μέρη. Πρέπει πάντα να είναι ορατά σημεία. Για παράδειγμα, στην αρχική σελίδα, στις αναρτήσεις σας, στη σελίδα σφάλματος 404 κτλπ.
  Pop-ups (Αναδυόμενα παράθυρα): είναι τα μηνύματα που εμφανίζονται αφού περάσετε μερικά δευτερόλεπτα στον ιστότοπο. Έχουν μια απίστευτη δύναμη μετατροπής, αλλά μπορούν επίσης να είναι πολύ ενοχλητικά. Απενεργοποιήστε τα στην έκδοση για κινητά, επειδή η Google θα μπορούσε να σας τιμωρήσει.
  Εάν δεν έχετε ακόμα λίστα, αυτό είναι το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνετε. Ο συνδρομητής είναι ένας δυνητικός πελάτης με τον οποίο έχετε ένα άμεσο κανάλι επικοινωνίας.
  Γι ‘αυτό ακριβώς το email marketing έχει τόσο υψηλό ROI
 3. Εργαλεία μάρκετινγκ μέσω email
  Υπάρχει ένας τόνος λογισμικού διαθέσιμο για την αποστολή των newsletters σας. Εδώ αναφέρω μερικά από τα πιο γνωστά.

• Mailchimp: Προσφέρει μια δωρεάν, αλλά πολύ περιορισμένη έκδοση.
• MailRelay: η δωρεάν έκδοση σας επιτρέπει να έχετε 15.000 συνδρομητές και να δημιουργήσετε ένα σύστημα μηνυμάτων αυτόματης απάντησης. Μια καλή επιλογή για να ξεκινήσετε.
• Active Campaign: είναι πραγματικά χρήσιμο λόγω του συστήματος αυτοματοποίησης με το οποίο μπορείτε να τμηματοποιήσετε αυτόματα τη λίστα σας. Έχει μια δοκιμαστική έκδοση 15 ημερών.

Σχετικό περιεχόμενο που μπορεί να σας ενδιαφέρει:Στρατηγική μάρκετινγκ εστιατορίου.

Συμπέρασμα

Εάν είχατε αμφιβολίες σχετικά με την αποτελεσματικότητα του email marketing και την αποστολή newsletters, πιστεύω ότι σας βοήθησα για να ξεκινήσετε να στέλνετε τα newletters σας.
Σε αυτό το άρθρο, έχετε πολλές συμβουλές για το πώς μπορείτε να αυξήσετε την απλή αποστολή ενός newsletter σε έναν απαραίτητο πόρο email marketing για εφαρμογή σε ιστολόγια ή καταστήματα ηλεκτρονικού εμπορίου.

Απαντήσεις σε συχνές ερωτήσεις σας

Newsletter τι είναι;

Το newsletter είναι ένα εργαλείο που χρησιμοποιείται για την τακτική επικοινωνία με τους συνδρομητές σας, παρέχοντας τις πληροφορίες που θέλετε στα email σας, αυτά τα μηνύματα μπορεί να περιέχουν απλό κείμενο ή μια δομή που αποτελείται από εικόνες και μορφοποιημένο κείμενο.
Στην πράξη, λαμβάνουμε καθημερινά πολλά ενημερωτικά δελτία και είναι, κατά κάποιο τρόπο, ένας τρόπος να διατηρούμε τακτική επαφή με τα brands που ακολουθούμε.

Ποιος είναι ο σκοπός ενός newsletter;

Τα newsletters χρησιμοποιούνται συχνά από άτομα που websites, blogs, ή e-shop για να διαφημίσουν ένα προϊόν, περιεχόμενο, άρθρο, να επικοινωνήσουν ένα συμβάν ή να συμμετάσχουν σε καμπάνιες remarketing, χωρίς να ξεχνάμε την τυπική επικοινωνία συναλλαγών (επιβεβαίωση παραγγελίας , αποστολή, κ.λπ.).
Το newsletter έχει τον ακόλουθο σκοπό:
Διατηρήστε μια τακτική επαφή
Ότι ο ιστότοπός σας ή το ιστολόγιό σας δεν ξεχνά
Αυξήστε τους επισκέπτες, ενθαρρύνετε τους επισκέπτες να επισκεφθούν
Στείλτε διαφορετικούς τύπους περιεχομένου σε σχετικό
Δημιουργήστε επισκέψεις
Προσέλκυση κυκλοφορίας.

Παραδείγματα newsletter

Ακόμα πιο απλή είναι η χρήση templates/newsletters. Τα άτομα που στένουν τα newsletter έχουν ήδη δημιουργήσει πρότυπα, μερικά από αυτά πιο γενικά, άλλα με θέμα, όπως θέματα κατάλληλα για τα Χριστούγεννα, την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, την Ημέρα της Μητέρας, την Ημέρα του Πατέρα και ακόμη και τα πρότυπα για ενσωμάτωση στο ηλεκτρονικό σας κατάστημα Magento και / WordPress ( WooCommerce).
Εάν πρέπει να στείλετε ένα newsletter τα Χριστούγεννα, την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου ή οποιαδήποτε άλλη εμπορική ημερομηνία, υπάρχουν ήδη εκατοντάδες θεματικά πρότυπα στη διάθεσή σας.
Μπορείτε να επιλέξετε μια προκαθορισμένη δομή ή να δημιουργήσετε το πρότυπό σας στο πρόγραμμα επεξεργασίας.
Όταν ολοκληρώσετε τη δομή του newsletter, μεταβείτε στο περιεχόμενο. Σε αυτό το στάδιο, θα πρέπει να γνωρίζετε τι περιέχει το newsletter σας και να ορίσετε καλά τον στόχο σας.

Πως φτιάχνω newsletter;

Σε αυτή την ενότητα σας βοηθάω να κατανοήσετε ποια είναι η σωστή κατασκευή newsletter.
Εισαγάγετε τον αποστολέα σας
Κατά την αποστολή των newsletters σας, πρέπει πάντα να εισάγετε έναν αποστολέα στον τομέα σας, κάτι που είναι εύκολο να αναγνωριστεί από τον πελάτη. Διαφορετικά, πολλοί αναγνώστες δεν θα το ανοίξουν.
Αυτό οφείλεται κυρίως στο γεγονός ότι πολλοί άνθρωποι δεν ξεχωρίζουν από την αποστολή μαζικών email, κάτι που είναι πολύ διαφορετικό. Πρώτα απ ‘όλα, επειδή τα newsletters αποστέλλονται περιοδικά και σε άτομα που έχουν εγγραφεί στο παρελθόν, για κάτι που έχει προκαλέσει ενδιαφέρον για τη λήψη πληροφοριών σχετικά με την επιχείρησή σας.
Επομένως, είναι σημαντικό να αναφέρετε το όνομα της εταιρείας σας στις υποβολές που κάνει επειδή μπορεί να αυξήσει το ενδιαφέρον για τον αναγνώστη όσο πιο πολύτιμο και αναγνωρίζεται η επωνυμία σας.
Ποτέ μην χρησιμοποιείτε email στους αποστολείς σας, όπως το Yahoo, το Hotmail και το Gmail, γιατί εκτός από μια φυσική δυσπιστία που θα προκαλέσει, υπάρχει μια εξαιρετική πιθανότητα οι ίδιες οι υπηρεσίες να αρνηθούν να εισαγάγουν τα μηνύματα ή να τα καταγράψουν ως SPAM.
Θέμα
Αυτός είναι ένας από τους κύριους υπεύθυνους (αν όχι το μεγαλύτερο) για το καλό άνοιγμα.
Ωστόσο, δεν είναι τόσο εύκολο ή απλό να γράψετε ένα καλό θέμα. Χρειάζεται χρόνος και δημιουργικότητα για να τραβήξουν την προσοχή των αναγνωστών. Γι ‘αυτό να είστε σύντομοι, αντικειμενικοί και προσπαθήστε να ξυπνήσετε την περιέργεια στους αναγνώστες σας.
Περιεχόμενο: Τι να γράψετε σε ένα newsletter;
Όσον αφορά το περιεχόμενο που εισάγετε στα ενημερωτικά δελτία σας, λάβετε υπόψη ότι, παρόλο που οι αναγνώστες έχουν εγγραφεί στο newsletter σας, δεν θα θέλουν να τους αρέσει να λαμβάνουν συνεχώς τις προσφορές σας.
Επιλέξτε το περιεχόμενο που θέλετε να στείλετε καλά και μην στέλνετε τα πάντα ταυτόχρονα, στείλτε το σποραδικά και καλά στοχευμένο.
Τέλος, το περιεχόμενο του newsletter σας θα πρέπει να είναι ως επί το πλείστον εκπαιδευτικό για να δημιουργήσετε ενσυναίσθηση με τον αναγνώστη και να δημιουργήσετε εξουσία στο θέμα στο οποίο βασίζεται η επιχείρησή σας.
Θα δείτε ότι θα είστε πιο σχετικοί με την αποστολή των διαφημιστικών σας καμπανιών και θα έχετε καλύτερα αποτελέσματα.
Αποστολή
Η αποστολή newsletter πρέπει να γίνεται μέσω εργαλείων email marketing που σας επιτρέπουν να επικοινωνείτε εύκολα και γρήγορα με τον παραλήπτη. Μπορείτε να στείλετε μηνύματα email με στόχο να αποκτήσετε μεγαλύτερη αναγνωρισιμότητα και αφοσίωση από τους αναγνώστες σας ή να πουλήσετε περισσότερα.
Ωστόσο, όταν ολοκληρώσετε το newsletter, μπορείτε να το στείλετε στη λίστα επαφών σας. Εάν δεν έχετε μια λίστα επαφών ή δεν είναι μια εκτεταμένη λίστα και θέλετε να την αυξήσετε, μπορείτε να το κάνετε μέσω πολλών στρατηγικών καταγραφής επαφών.
Όσον αφορά τη λήψη επαφών, αυτό είναι δυνατό μόνο μέσω ορισμένων εργαλείων όπως φόρμες, σελίδες προορισμού κτλπ.
Αυτά τα εργαλεία χρησιμοποιούνται για τη συλλογή πληροφοριών επικοινωνίας από τους αναγνώστες σας για μελλοντική χρήση για άλλους σκοπούς, όπως η αποστολή newsletter
Ωστόσο, αυτά δεν είναι μόνο τα μόνα εργαλεία που μπορούν να διευρύνουν τη λίστα των επαφών σας. Οι διαφημίσεις του Facebook έχουν επίσης αυτόν τον στόχο.

Πώς λειτουργεί ένα newsletter;

Αυτό είναι εύκολο. Για να ξεκινήσετε να στέλνετε newsletter στους συνδρομητές σας, χρειάζεστε τρία πράγματα:
Μια στρατηγική
Μια λίστα συνδρομητών και πελατών
Ένα εργαλείο email marketing
Ας τα πάρουμε ένα προς ένα.
Η στρατηγική
Εδώ αποτυγχάνουν το 99% των καταστημάτων. Οι χρήστες εγγράφονται στο newsletter ενός ιστολογίου και το κατάστημα δεν κάνει τίποτα περισσότερο από το να στέλνει εκπτώσεις, προσφορές και προωθήσεις.
Το πιο πιθανό σενάριο είναι ότι μετά το δεύτερο newsletter, το ποσοστό ανοίγματος του email αρχίζει να μειώνεται.
Όπως σας είπαμε προηγουμένως, έχει να κάνει με την αξία και γι ‘αυτό πρέπει να δημιουργήσετε ενδιαφέρον και πρακτικό περιεχόμενο εστιασμένο στο πρόσωπο του αγοραστή σας.
Με αυτήν τη σαφή ιδέα, πρέπει να ορίσετε:
• Ποιο περιεχόμενο θα δημοσιευτεί δημοσίως στο ιστολόγιο και ποιο θα κρατήσετε για τη λίστα.
• Πόσο συχνά και σε ποια ώρα θα στέλνετε τα μηνύματα email.
• Ο στόχος κάθε email.
Λίστα συνδρομητών
Εάν δεν έχετε άτομα για να στείλετε email, δεν μπορείτε να κάνετε τίποτα. Εδώ έχετε κάποιες ιδέες για να ξεκινήσετε της λίστας σας.
Δημιουργήστε ένα ebook, ένα μάθημα, ένα πρότυπο κ.λπ. που δίνετε στους αναγνώστες σας δωρεάν σε αντάλλαγμα των διευθύνσεων email τους.
Φόρμες: πολλά καταστήματα ηλεκτρονικού εμπορίου προσθέτουν αυτές τις φόρμες στα πιο περίεργα μέρη. Πρέπει πάντα να είναι ορατά σημεία. Για παράδειγμα, στην αρχική σελίδα, στις αναρτήσεις σας, στη σελίδα σφάλματος 404 κτλπ.
Pop-ups (Αναδυόμενα παράθυρα): είναι τα μηνύματα που εμφανίζονται αφού περάσετε μερικά δευτερόλεπτα στον ιστότοπο. Έχουν μια απίστευτη δύναμη μετατροπής, αλλά μπορούν επίσης να είναι πολύ ενοχλητικά. Απενεργοποιήστε τα στην έκδοση για κινητά, επειδή η Google θα μπορούσε να σας τιμωρήσει.
Εάν δεν έχετε ακόμα λίστα, αυτό είναι το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνετε. Ο συνδρομητής είναι ένας δυνητικός πελάτης με τον οποίο έχετε ένα άμεσο κανάλι επικοινωνίας.
Γι ‘αυτό ακριβώς το email marketing έχει τόσο υψηλό ROI
Εργαλεία μάρκετινγκ μέσω email
Υπάρχει ένας τόνος λογισμικού διαθέσιμο για την αποστολή των newsletters σας. Εδώ αναφέρω μερικά από τα πιο γνωστά.
• Mailchimp: Προσφέρει μια δωρεάν, αλλά πολύ περιορισμένη έκδοση.
• MailRelay: η δωρεάν έκδοση σας επιτρέπει να έχετε 15.000 συνδρομητές και να δημιουργήσετε ένα σύστημα μηνυμάτων αυτόματης απάντησης. Μια καλή επιλογή για να ξεκινήσετε.
• Active Campaign: είναι πραγματικά χρήσιμο λόγω του συστήματος αυτοματοποίησης με το οποίο μπορείτε να τμηματοποιήσετε αυτόματα τη λίστα σας. Έχει μια δοκιμαστική έκδοση 15 ημερών.


Διαβάστε περισσότερα:

Δείτε το blog του μάρκετινγκ του Higheranking

Σχετικά περιεχόμενα για Ψηφιακό μάρκετινγκ και τουρισμός για ξενοδοχεία και Αποτελεσματικές στρατηγικές ψηφιακού μάρκετινγκ για το εστιατόριό σας

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *