Προώθηση ιστοσελίδων, SEO

Προώθηση ιστοσελίδων στην πρώτη σελίδα των οργανικών αποτελεσμάτων της Google

SEO Προώθηση Ιστοσελίδων  

Η SEO προώθηση ιστοσελίδων, είναι τεχνικές που εφαρμόζονται στην ιστοσελίδα σας, για την κατάταξή της στην πρώτη σελίδα των οργανικών αποτελεσμάτων της Google.

Γιατί πρέπει να επενδύσετε στην προώθηση SEO;

Οι άνθρωποι χρησιμοποιούν μηχανές αναζήτησης σε καθημερινή βάση για να βρουν απαντήσεις στις ερωτήσεις τους, λύσεις στα προβλήματά τους ή προϊόντα για αγορά. Πάνω από 100 δισεκατομμύρια αναζητήσεις πραγματοποιούνται μόνο στη Google κάθε μήνα! Για να επωφεληθείτε από αυτό και να αποκτήσετε επισκέπτες στον ιστότοπό σας και ενδεχομένως νέους πελάτες, ο ιστότοπός σας πρέπει να εμφανίζεται στις κορυφαίες θέσεις της Google ή της Bing.

Βελτιστοποίηση ιστοσελίδων για μηχανές αναζήτησης

Η βελτιστοποίηση ιστοσελίδων για τις μηχανές αναζήτησης (SEO) είναι η διαδικασία βελτιστοποίησης του ιστότοπού σας για μηχανές αναζήτησης, έτσι ώστε να εμφανίζεται στα αποτελέσματα αναζήτησης δωρεάν για τις λέξεις-κλειδιά (φράσεις αναζήτησης) που έχουν σημασία για την επιχείρησή σας.

Τι είναι το SEO; - Higheranking

Πώς να πετύχετε στην προώθηση ιστοσελίδων SEO το 2021

Όταν ξεκίνησα με το SEO, το μάρκετινγκ μηχανών αναζήτησης ήταν πιο απλό. Το μόνο που έπρεπε να κάνετε ήταν να αποφασίσετε ποιες λέξεις-κλειδιά θέλετε να κατατάξετε στη Google, να γράψετε 400 άρθρα λέξεων (που περιέχουν αυτές τις λέξεις-κλειδιά), να δημιουργήσετε μερικούς συνδέσμους  και να επαναλάβετε την ίδια διαδικασία.

Αυτό δεν συμβαίνει σήμερα. Εάν ακολουθήσετε την παραπάνω στρατηγική, ο ιστότοπός σας θα εξαφανιστεί από την Google σε χρόνο μηδέν.

Το σύγχρονο SEO δεν αφορά μόνο λέξεις-κλειδιά και συνδέσμους, αλλά αφορά την παροχή εξαιρετικών εμπειριών χρήστη. Πρώτα πρέπει να κατανοήσετε τους χρήστες σας και στη συνέχεια να προσαρμόσετε την ιστοσελίδας σας και το περιεχόμενό σας για να ικανοποιήσετε την πρόθεσή τους με τον ταχύτερο δυνατό τρόπο.

Όταν δουλέψουμε στο SEO σας, θα διασφαλίσω ότι όλες οι παρακάτω εργασίες θα διεκπεραιωθούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Έχω την εμπειρία να το κάνω και ένα αποδεδειγμένο ιστορικό.

Πρέπει να βεβαιωθείτε ότι έχετε:

Ξεκινήστε με το SEO!

Συμπληρώστε τη φόρμα και υποβάλετε το αίτημά σας. Δώστε μου όσο το δυνατόν περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με το έργο SEO σας για να με βοηθήσετε να κατανοήσω την επιχείρησή σας και τους στόχους σας.

Μόλις υποβάλετε το αίτημά σας,  θα επικοινωνήσω μαζί σας για να συζητήσω για το έργο σας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΟΥ

info@higheranking.com

Προώθηση Ιστοσελίδων SEO | Βγείτε Πρώτοι στη Google

01.

Technical SEO

Τεχνικές βελτιστοποιήσεις SEO για τη φάση ανίχνευσης και ευρετηρίασης. Συμπεριλαμβανομένης της χρήσης σήμανσης δομημένων δεδομένων, βελτιώσεων ταχύτητας ιστότοπου και βελτιστοποίησης χάρτη ιστότοπου xml.

02.

On-page SEO

Εργασίες SEO εντός σελίδας, συμπεριλαμβανομένης της βελτιστοποίησης τίτλων σελίδων και μετα-περιγραφών, εσωτερικής σύνδεσης, αποσπασμάτων Google και φωνητικής αναζήτησης.

03.

Content SEO

Η τέχνη της δημιουργίας φιλικού περιεχομένου SEO για την ικανοποίηση της πρόθεσης του χρήστη. Περιλαμβάνει βελτιστοποίηση της ετικέτας h1, επικεφαλίδες, SEO εικόνας και SEO βίντεο.

04.

Off-Page SEO

Θα βελτιώσουμε το προφίλ συνδέσμου σας μέσω πρακτικών White hat SEO, συμπεριλαμβανομένων καμπανιών δημιουργίας συνδέσμων, δημοσιεύσεων επισκεπτών και καμπανιών ευαισθητοποίησης επωνυμίας.

05.

Local SEO

Θα βελτιστοποιήσουμε τον ιστότοπό σας για αναζητήσεις βάσει τοποθεσίας (συμπεριλαμβανομένων των χαρτών Google) και θα σας βοηθήσουμε να προσελκύσετε περισσότερους πελάτες στην πόρτα σας.

06.

Competitor Analysis

Μπορείτε να μάθετε πολλά από τους ανταγωνιστές σας, υπό την προϋπόθεση ότι γνωρίζετε τι να ψάξετε. Η ανάλυση του ανταγωνιστή μας θα εντοπίσει τι κάνουν καλύτερα και πώς να αναπαράγουν τα βήματά τους για να επιτύχουν ακόμη καλύτερα αποτελέσματα.

07.

Keyword Research

Όλα στο SEO ξεκινούν με μια ολοκληρωμένη έρευνα λέξεων-κλειδιών. Είναι η ραχοκοκαλιά μιας επιτυχημένης καμπάνιας SEO. Θα διασφαλίσουμε ότι στοχεύετε τις λέξεις-κλειδιά που έχουν σημασία για την επιχείρησή σας.

08.

Penalty Identification & Recovery

Ο ιστότοπός σας τιμωρείται από την Google; Αντιμετωπίσατε μια ξαφνική μείωση της κατάταξης χωρίς να γνωρίζετε γιατί; Θα σας πούμε εάν έχετε ποινή Google και πώς να το βγείτε από αυτό.

09.

Custom SEO Strategy

Πολλοί ιστότοποι αποτυγχάνουν επειδή δεν διαθέτουν μια σαφή στρατηγική SEO. Ένα από τα πρώτα καθήκοντα είναι να σχεδιάσετε μια προσαρμοσμένη στρατηγική SEO που μπορεί να σας πάρει υψηλότερες βαθμολογίες και περισσότερη επισκεψιμότητα.

10.

Website Structure Review

Οι περισσότεροι άνθρωποι αγνοούν τη σημασία της ύπαρξης μιας καλά καθορισμένης δομής ιστότοπου και αυτό είναι κακό για το SEO. Θα εξετάσουμε τη δομή του ιστότοπού σας και θα κάνουμε συγκεκριμένες προτάσεις σχετικά με τον τρόπο βελτιστοποίησης και την καλύτερη εξυπηρέτηση των χρηστών σας.

11.

Ranking Reports

Σε μηνιαία βάση θα λαμβάνετε αναφορές σχετικά με τον τρόπο κατάταξης του ιστοτόπου σας σε μεγάλες μηχανές αναζήτησης.

12.

Progress Reports

Κάθε μήνα θα λαμβάνετε μια λεπτομερή αναφορά που θα αναλύει την εργασία SEO που πραγματοποιήθηκε, ορόσημα, μετρήσιμους στόχους και άλλες μετρήσεις.

Έξυπνες συμβουλές και οδηγοί γύρω απο την προώθηση ιστοσελίδων

Πως φτιάχνω URL; URL SEO friendly είναι το URL που έχει σχεδιαστεί για να ικανοποιεί τις ανάγκες των χρηστών και των ατόμων που κάνουν μία αναζήτηση.

Τι είναι το SEO για Αρχάριους. Πώς μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε στο site σας για να επωφεληθείτε; Είναι σημαντικό για την ιστοσελίδα σας ένα σωστό πλάνο SEO.

Απόλυτος οδηγός SEO. Αυτός ο οδηγός SEO θα σας βοηθήσει να μάθετε τι πρέπει να εφαρμόσετε για να είστε επιτυχημένοι το 2021.

SEO SEM διαφορά. Η διαφορά του SEO με το SEM, είναι ότι το Search Engine Optimization είναι μέρος του Search Engine Marketing, όπως είναι ευρέως γνωστό.

ΠΛΗΡΗΣ ΛΙΣΤΑ SEO CHECKLIST 2021

Αυτή είναι η απόλυτη λίστα ελέγχου SEO για κατόχους ιστότοπων. Αν ψάχνετε για μια ολοκληρωμένη λίστα ελέγχου για παρακολούθηση και βελτιστοποίηση του ιστότοπού σας για τη Google, τότε αυτή η λίστα είναι για εσάς.

Πώς να χρησιμοποιήσετε αυτήν τη λίστα ελέγχου;
Ο καλύτερος τρόπος είναι να την εκτυπώσετε και αρχίστε να εργάζεστε μέσω των αντικειμένων ένα προς ένα. Όταν το κάνετε αυτό την πρώτη φορά, μην προσπαθήσετε να διορθώσετε τα πράγματα, διαβάστε πρώτα ολόκληρη τη λίστα και ομαδοποιήστε!

SEO CHECKLIST 2021

Στείλτε μου μήνυμα για τη λίστα!

Μαθαίνω για την προώθηση ιστοσελίδων SEO

Newsletter

SEO CHECKLIST 2021 Αυτή είναι η απόλυτη λίστα ελέγχου SEO για κατόχους ιστότοπων. Αν ψάχνετε για μια ολοκληρωμένη λίστα ελέγχου για παρακολούθηση και βελτιστοποίηση του ιστότοπού σας για τη Google,...

Μαθαίνω SEO

Μαθαίνω SEO Είτε είστε ολοκαίνουργιος στο SEO είτε θέλετε να μάθετε προηγμένες στρατηγικές, προσθέστε το κορυφαίο κέντρο εκμάθησης SEO στην Ελλάδα στους σελιδοδείκτες σας! Αποθηκεύστε την σελίδα στους σελιδοδείκτες σας...

Keywords και Keyword Research

Πώς βρίσκω λέξεις κλειδιά | Μαθήματα SEO Μάθετε πώς μπορείτε να βρείτε λέξεις-κλειδιά που αναζητά το κοινό σας στη Google και άλλες δημοφιλείς μηχανές αναζήτησης. SEO για αρχάριους Οι λέξεις-κλειδιά...

Backlinks

Backlinks Τι είναι τα backlinks; Πώς θα τα φτάσετε στον ιστότοπό σας; Μάθετε όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για τα backlinks εδώ. Backlinks τι είναι; Backlinks (επίσης γνωστά ως ““inbound...

Crawl Budget

Crawl Budget Τι είναι ο προϋπολογισμός ανίχνευσης(Crawl Budget); Πώς μπορεί η βελτιστοποίηση ανίχνευσης προϋπολογισμού να βοηθήσει το SEO σας; Λάβετε όλες τις βασικές λεπτομέρειες εδώ. Τι είναι ο προϋπολογισμός ανίχνευσης...

Sitemaps

Sitemaps Τι είναι ο χάρτης ιστότοπου(sitemap); Γιατί είναι σημαντικό; Μάθετε όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για τους χάρτες ιστότοπου εδώ. Sitemap τι είναι; Ο χάρτης ιστότοπου είναι ένα προσχέδιο του...

Long tail Λέξεις-κλειδιά

Long tail λέξεις-κλειδιά Τι είναι οι long tail λέξεις-κλειδιά; Πώς τα βρίσκετε; Μάθετε όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε σε αυτόν τον νέο οδηγό. Τι είναι οι λέξεις κλειδιά long tail;...

Επιλογή λέξεων-κλειδιών

Επιλογή λέξεων-κλειδιών​ Πώς να επιλέγετε μια λέξη-κλειδί; Αυτός ο οδηγός βήμα προς βήμα σας καλύπτει. Πώς να επιλέξετε μια λέξη-κλειδί Η έξυπνη έρευνα λέξεων-κλειδιών αποτελεί τη βάση όλων των επιτυχημένων SEO....

Robots.txt

Robots.txt Τι είναι το Robots.txt; Πώς μπορεί να βοηθήσει το SEO σας; Τι είναι το Robots.txt; Το Robots.txt είναι ένα αρχείο που λέει στις αράχνες μηχανών αναζήτησης να μην ανιχνεύουν...

Δυσκολία λέξεων-κλειδιών

Δυσκολία λέξεων-κλειδιών(«Keyword Difficulty») Ο απόλυτος οδηγός για τον προσδιορισμό του ανταγωνισμού λέξεων-κλειδιών (επίσης γνωστός ως keyword difficulty). Τι είναι η δυσκολία λέξεων-κλειδιών; Η δυσκολία λέξεων-κλειδιών (επίσης γνωστή ως «Keyword Difficulty»...

Internal Linking

Internal Linking Τι είναι internal linking; Γιατί είναι σημαντικό; Μάθετε όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για εσωτερικούς συνδέσμους και SEO εδώ. Τι είναι το internal linking(εσωτερικοί σύνδεσμοι); Οι εσωτερικοί σύνδεσμοι...

URL φιλικά προς το SEO

URL φιλικά προς το SEO Πώς βεβαιώνεστε ότι τα URL σας είναι φιλικά προς το SEO; Αυτός ο αναλυτικός οδηγός σας καλύπτει. Τι είναι οι φιλικές διευθύνσεις URL SEO; Οι...

Λέξεις-κλειδιά SEO

Λέξεις-κλειδιά SEO Τι είναι οι λέξεις-κλειδιά SEO; Μια πλήρης απάντηση μαζί με συμβουλές έρευνας λέξεων-κλειδιών με δυνατότητα δράσης. Τι είναι οι λέξεις κλειδιά; Μία λέξη-κλειδί είναι οποιοσδήποτε όρος αναζήτησης που...

Φιλικός σχεδιασμός ιστοσελίδων SEO

Φιλικός σχεδιασμός ιστοσελίδων SEO(SEO Friendly Web Design) SEO friendly – Σχεδιασμός ιστοσελίδων για τις μηχανές αναζήτησης Τι είναι Φιλικός σχεδιασμός ιστοσελίδων SEO(SEO Friendly Web Design); Ο φιλικός σχεδιασμός ιστοσελίδων SEO...

Τι είναι τα SERPs;

Τι είναι SERP; Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε σχετικά με τα “SERPs”, συμπεριλαμβανομένου του τι είναι και γιατί είναι σημαντικά για το SEO.​ Τι είναι SERP; Τα SERPs (αποτελέσματα μηχανών...

Διαφορά SEO vs SEM

Διαφορά SEO vs SEM Ποια είναι η διαφορά μεταξύ SEO, SEM και PPC; Και γιατί έχει σημασία για τις προσπάθειές σας στο μάρκετινγκ; Σας δίνω μια πλήρη ανάλυση εδώ. Διαφορά...

Τι είναι το SEO

Τι είναι το SEO; Μια απλή απάντηση στην ερώτηση: «Τι είναι το SEO;». Περιλαμβάνει πολλά οπτικά και πραγματικά παραδείγματα. Τι είναι το SEO; Το SEO σημαίνει «βελτιστοποίηση μηχανών αναζήτησης». SEO...