Τι είναι το SEO;

Μια απλή απάντηση στην ερώτηση: «Τι είναι το SEO;». Περιλαμβάνει πολλά οπτικά και πραγματικά παραδείγματα.

SEO

Βελτιστοποίηση Ιστοσελίδων για τις Μηχανές Αναζήτησης ή SEO είναι η πρακτική της στοχευμένης επισκεψιμότητας σε έναν ιστότοπο από τις οργανικές κατατάξεις μιας μηχανής αναζήτησης.  SEO είναι η διαδικασία λήψης επισκεψιμότητας από τα αποτελέσματα αναζήτησης “δωρεάν, οργανικά, φυσικά»” στις μηχανές αναζήτησης.

Η πρακτική εκτέλεσης αλλαγών σε ιστοσελίδες, περιεχόμενο και η προώθηση του συγκεκριμένου περιεχομένου για τη βελτίωση της προβολής στα οργανικά, ή μη πληρωμένα, αποτελέσματα μηχανών αναζήτησης.

Τα tasks που σχετίζονται με το SEO περιλαμβάνουν τη δημιουργία περιεχομένου υψηλής ποιότητας, τη βελτιστοποίηση περιεχομένου γύρω από συγκεκριμένες λέξεις-κλειδιά και τη δημιουργία links.

Το SEO βοηθάει τις μηχανές αναζήτησης να κατανοήσουν καλύτερα τι προσφέρετε. Κι αν το κατανοήσουν καλύτερα, έχετε πολύ περισσότερες πιθανότητες να σας εμφανίζουν συχνότερα στους σωστούς ανθρώπους.

Εξήγηση με παράδειγμα: Εάν έχετε ένα άρθρο σχετικά με το πώς να φτιάξετε burger λαχανικών,
θέλετε η μηχανή αναζήτησης να το εμφανίζει ως κορυφαίο αποτέλεσμα σε όσους αναζητούν τη φράση-query-keyword “burger λαχανικών”.

Συνεπώς η απάντηση στην ερώτηση: τι είναι το SEO; SEO είναι η διαδικασία λήψης επισκεψιμότητας από τα αποτελέσματα αναζήτησης “δωρεάν, οργανικά, φυσικά»” στις μηχανές αναζήτησης.

Οι άνθρωποι πραγματοποιούν περισσότερες από 2,2 εκατομμύρια αναζητήσεις κάθε ημέρα.

Πώς λειτουργεί το SEO

Το SEO λειτουργεί αποδεικνύοντας στις μηχανές αναζήτησης ότι το περιεχόμενό σας είναι το καλύτερο αποτέλεσμα για το συγκεκριμένο θέμα. Αυτό συμβαίνει επειδή όλες οι μηχανές αναζήτησης έχουν τον ίδιο στόχο: Να δείχνουν τα καλύτερα, πιο συναφή αποτελέσματα στους χρήστες τους.

Εάν θέλετε περισσότερη οργανική επισκεψιμότητα στις ιστοσελίδες σας, τότε πρέπει να κατανοήσετε και να ικανοποιήσετε τον αλγόριθμο της Google. Αν θέλετε περισσότερες προβολές βίντεο, τότε πρόκειται για τον αλγόριθμο του YouTube.

Διαφορά SEO vs SEM

Ποια είναι η διαφορά μεταξύ SEO, SEM και PPC; Και γιατί έχει σημασία για τις προσπάθειές σας στο μάρκετινγκ; Σας δίνω μια πλήρη ανάλυση εδώ.

Τι είναι τα SERPs;

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε σχετικά με τα "SERPs", συμπεριλαμβανομένου του τι είναι και γιατί είναι σημαντικά για το SEO.

Φιλικός σχεδιασμός ιστοσελίδων SEO

SEO friendly - Φιλικός προς τις μηχανές αναζήτησης.

Κέντρο εκμάθησης SEO